_düzcesefiri_ RadyoKlaSS Hayranı
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 40 Nerden : KlassBoarD Hobileri : Uyumak, Ders Çalişmak :)) vs... Meslek : Ögrenci... Kayıt tarihi : 17/12/06
| Konu: FORUMU ANLATMAK 20/1/2007, 15:56 | |
| + Forum bu işte abi.. - Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir. -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum degil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ?
+Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ? -Ne demek nan o. Ahmet işte bilmiyon mu ? +Yok abi nickin yani. -Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak. +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde
+ - bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu. - aaa + sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi + yok bodrum değil, forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs. - aidat parası alıyo musunuz üyelerden + diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer. - postacı mı geliyor kapıya + iflahını senin. senle tanıştığım güne lanet olsun
+ bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı - tamam (2 hafta sonra) - Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu + ne diyon - sen ne zayıflaması - sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle + tamam çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş. - hem suçlu hem güçlü | |
|
mateng_81 mateng_81
Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 37 Nerden : DüZcE Hobileri : MaTeMaTiK:) Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 09/01/07
| Konu: Geri: FORUMU ANLATMAK 21/1/2007, 00:36 | |
| hmm sağol abi paylaşım için... | |
|