_düzcesefiri_ RadyoKlaSS Hayranı
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 40 Nerden : KlassBoarD Hobileri : Uyumak, Ders Çalişmak :)) vs... Meslek : Ögrenci... Kayıt tarihi : 17/12/06
| Konu: Seni Seviyorum..!!! 12/2/2007, 14:48 | |
| "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" : Yemin et.. "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.. | |
|
Dj_MeÇHuL_
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 34 Nerden : Düzce Meslek : (Artık öğrenci değil :D) Kayıt tarihi : 17/12/06
| Konu: Geri: Seni Seviyorum..!!! 13/2/2007, 14:32 | |
| abi süpersin yaaa.çook sağol bayıldım.. | |
|
mateng_81 mateng_81
Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 37 Nerden : DüZcE Hobileri : MaTeMaTiK:) Meslek : öğrenci Kayıt tarihi : 09/01/07
| Konu: Geri: Seni Seviyorum..!!! 13/2/2007, 15:42 | |
| yaa abi bunlar ne yaa eline sağlık | |
|