_düzcesefiri_ RadyoKlaSS Hayranı
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 40 Nerden : KlassBoarD Hobileri : Uyumak, Ders Çalişmak :)) vs... Meslek : Ögrenci... Kayıt tarihi : 17/12/06
| Konu: Yılmaz Erdoğan... 12/2/2007, 14:50 | |
| Ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim > >Sensiz can sıkıntılı bir ortamda vazcaydım > >Bilgisayarımı iş için kullanmaktan > >Ve artık BİLGİSAYARIM'da BAŞLANGIÇ'a > >İlave edilmişti chat odam > >Ben seninle bir gün o odada > >Chat yapabilme ihtimalini sevdim. > >Sana şiirler biriktiriyordum BELGELERİM klasöründe > >Ama sen yoktun... > >Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim > >Ne zaman karşısına oturam bilgisayarımın > >ICQ'da ONLINE olma ihtimalini sevdim > >PASSWORD'u yazmamla başlayan > >Ömrümün en uzun > >Ömrümün en kısa > >Ömrümün en çocuk > >Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyorum > >Çünkü sonunda sen orada oluyordun. > >Connect oluyordun > >Ben senden E-MAIL olma ihtimalini sevdim > >Ben seninle bir gün okullara 200 metre bir cafede > >Ben seninle ofisteki kalabalığımın ortasındaki masamda > >Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadığı > >sessiz odamda,chatte olma ihtimalini sevdim > >Ben seni hiç sevmedim ki > >Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim > >Ben seni hiç sevmedim ki > >Yorgun akşamlarda yaptığımız chatleri sevdim > >Bir çiçek SCRIPT'ini bir gül SCRIPT'ini sevdim > >Ben yıldızları sevdim > >Download alanlarından gelip BİLGİSAYARIM'da durdula >r >Ben seni hiç sevmedimki > >Beni KICK'lediğinde AUTO JOIN olmayı sevdim > >Taşları sevdim başıma vurduğunda > >Ağlamayı sevdim DISCONNECT olduğumda > >Yalnız olduğumu anladığımda > >Odayı yeniden kurmayı sevdim > >Ben seni hiç sevmedim ki > >Kuşlara CAPS LOCK'ı öğretmeni sevdim > >ACTION'larla konuşmanı > >İnsana hatırlatmanı > >Chat'in bir adınında GEYİK olmalığını > >Ben seni hiç sevmedim ki > >Düştüğün zaman > >Düşmeni sevdim > >SERVER'ı sevdim geldiğin zaman > >Kalmanı sevmedim > >Korkuyordum sana alışmaktan > >Yine de sevdim gülümsemeyi > >BYE deyip ayrılışının ardından > >Ben seni hiç sevmedim ki > >Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim > >Ben chatlersem ADAM GİBİ chatlerim
| |
|
Dj_MeÇHuL_
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 34 Nerden : Düzce Meslek : (Artık öğrenci değil :D) Kayıt tarihi : 17/12/06
| Konu: Geri: Yılmaz Erdoğan... 16/3/2007, 19:08 | |
| | |
|